Tryk og klistermærker

Tryk og klistermærker på tekstil har en masse fantastiske fordele. Driver du eksempelvis en virksomhed, kan tryk og klistermærker på arbejdstøjet være en nem og billig løsning, der garanterer jeres logos synlighed uden I behøver at investere en formue i materialer.

Mange danske virksomheder gør brug af tryk og klistermærker af logoer på diverse tekstiler. Det kan både være arbejdstøjet, men det kan også være tasker, jakker eller små muleposer, I deler ud til kunderne. Tryk og klistermærker kan trykkes på næsten alle former for tekstil, og netop derfor er det en fantastisk metode, hvis din virksomhed, gerne vil sikre jeres logos synlighed.

Tryk og klistermærker kan dog også sagtens bruges i privaten. Har du eksempelvis en gammel denimjakke, der godt kunne trænge til at blive frisket lidt op, er tryk eller klistermærker en super fed løsning. Vi er specialister i at lave tryk og klistermærker, der både er slidstærke og har et fedt design. Det kan også være, at du skal holde en polterabend eller en anden fest for vennegruppen, og til dette arrangement, ville det da være fedt at have matchende T-shirts. Man kan lynhurtigt lave en helt almindelig T-shirt til et personligt og sjovt festindslag, og vi er klar til at hjælpe jer med hele processen.

Så har du noget, du gerne vil have tryk på eller klistermærker, så tøv ikke med at kontakte os. Uanset om du er privat eller professionelle. Vi laver fede tryk og klistermærker til tekstil, der kan personliggøre og skabe synlighed om jeres virksomhed eller blot en festlig lejlighed. Tryk og klistermærker er en nem og billig måde, hvorpå du kan sætte en flot finish på et simpelt stykke tekstil.

Har du nogen spørgsmål ang. tryk og klistermærker på forskellige materialer eller om dette er den helt rette løsning for dig, så kontakt os endelig på mail eller telefon, hvor vi gratis vejleder dig til det helt rette tilbud for dig og dine behov.

Få et tilbud på tryk og klistermærker